Netflix annoncerer kommende nordiske produktioner

En bred vifte på hele 26 film og serier fra hele Norden ser dagens lys på streaming-tjenesten i de kommende år.

Siden 2018 har Netflix stået bag en lang række nordiske produktioner som både film og serier.  Det fortsætter i år, hvor endnu flere historier fra Norden på tværs af en bred vifte af genrer folder sig ud fra action og krimi til romcom, periodedrama og reality.

LÆS OGSÅ: SE TRAILEREN TIL NY "RONJA RØVERDATTER"-FORTOLKNING

Nogle af filmene har allerede kørt i biograferne, som nu har udsigt til at komme på streaming-tjenesten. Det har Netflix annonceret i en pressemeddelelse og ny trailer, ment som et smugkig på de kommende titler.

Heriblandt en norsk serie om Harry Hole, skrevet af Jo Nesbø selv. En filmatisering af Amanda Romares roman "Diary of a Ditched Girl" ("Det halve af Malmø består af fyre, der har dumpet mig") med Carla Sehn i hovedrollen. Samt en filmatisering af Alex Ahndorils (et nyt forfatterpseudonym af Alexandra og Alexander Ahndoril, der har arbejdet under navnet Lars Kepler ved krimier) "The Key Series" ("Nøgle"-trilogien).

Der er også danske titler i sigte. Den danske nordic noir-krimiserie "Kastanjemanden" får en fortsættelse i 2026, mens "Bytte bytte barn" er en opfølger til den romantiske komedie "Bytte bytte baby" fra sidste år. "Skruk" får en 2. sæson til efteråret.

Se Next on Netflix-videoen her:

Kommentarer

Netflix annoncerer kommende nordiske produktioner

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen