På fem dage er "Avatar: The Way of Water" allerede blevet streamet i to milliarder(!) minutter i USA

Med en spilletid på 192 minutter svarer det til, at filmen er blevet set i sin helhed næsten 10 millioner gange på blot fem dage.

James Camerons "Avatar"-franchise bliver ved med at kaste imponerende tal af sig.

Ud over at Camerons første "Avatar" fra 2009 fortsat er filmhistoriens største hit (hvis man ikke medregner inflation) med en global indtjening på næsten 3 milliarder dollars, så blev sidste års "Avatar: The Way of Water" også et kolossalt, verdensomspændende hit, som tilmed snuppede 3.-pladsen på listen over filmhistoriens største sællerter.

Og nu hvor "Avatar: The Way of Water" er udkommet på streaming, så har sci-fi-fortsættelsen nok en gang produceret nogle iøjnefaldende seertal.

Læs også: James Cameron vil gerne lave to versioner af sine film – én til biografen, én til streaming

I USA er "Avatar: The Way of Water" både tilgængelig via Disney+ og HBO Max (som i Nordamerika i øvrigt nu blot hedder Max), og blot fem dage efter dens online-premiere den 7. juni havde den allerede optjent næsten to milliarder streaming-minutter.

Det fastslår Variety via de officielle Nielsen Streaming-seertal. Og som sagt betyder det, at filmen på blot en håndfuld dage er blevet set fra start til slut næsten 10 millioner gange.

Så selvom Cameron insisterer på, at hans film skal ses i biografen, så er filmfans tydeligvis også ivrige efter at rejse til Pandora via skærmene i hjemmet.

Tilbage i december mødte Moovy TV flere af stjernerne i den nye "Avatar"-film – herunder Sam Worthington, Zoe Saldana og Jack Champion – og de interviews kan I (gen)se her:

Kommentarer

På fem dage er "Avatar: The Way of Water" allerede blevet streamet i to milliarder(!) minutter i USA

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen