Russell Crowe: Jeg bør f**king betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om "Gladiator 2"!

"Jeg er ikke engang med i den!"

Siden "Gladiator" blev en verdensomspændende kæmpesucces i 2000 er Russell Crowe (forståeligt nok) blevet spurgt ind til en mulig fortsættelse et utal af gange – endda selvom hans karakter, ekssoldaten/gladiatoren Maximus, dør til sidst i filmen.

Retfærdigvis arbejdede selveste Nick Cave engang på et manuskript til "Gladiator 2", hvori Maximus slår gækken løs i dødsriget. Men Ridley Scotts kommende "Gladiator 2", som netop nu skydes i Marokko, har altså ikke Crowe på plakaten.

Og under Karlovy Vary-filmfestivalen i Tjekkiet fortalte den efterhånden 59-årige Crowe de fremmødte journalister jvf. Variety, at han (mildest talt) er træt af at blive spurgt ind til "Gladiator"-fortsættelsen.

Læs også: Ulykke under "Gladiator 2"-optagelserne sender flere på hospitalet

"Jeg bør fucking betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om en film, jeg ikke engang er med i! Den har intet med mig at gøre. I dén verden er jeg død. Begravet. Jeg ved intet om castet, jeg ved intet om plottet, jeg er død!"

Crowe erkender dog også, at han er en anelse misundelig på de skuespillere, der faktisk er med i den nye "Gladiator"-film:

"Jeg er nødt til at indrømme, at jeg er en anelse jaloux, for jeg bliver mindet om dengang, jeg var yngre, og hvad den første film betød for mig og mit liv."

Samtidigt fortalte Crowe, at på trods af jalousien så ser han frem til selv at se filmen i biografmørket: "Jeg ved, at hvis Ridley har besluttet sig for at lave historiens anden del over 20 år senere, så har han haft nogle virkelig gode grunde til at gøre det. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at filmen bliver spektakulær."

"Gladiator 2" har stadig ikke en officiel titel, men den udkommer i november 2024. Crowe er ikke på rollelisten, men det er bl.a. Denzel Washington, Connie Nielsen, Pedro Pascal og Paul Mescal.

Kommentarer

Russell Crowe: Jeg bør f**king betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om "Gladiator 2"!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen