Se de første billeder fra ’Kongekabale 2’: "Mørkeland"

20 år efter "Kongekabale" vender Anders W. Berthelsen tilbage som journalisten Ulrik Torp.

For et lille års tid siden blev en fortsættelse til den politiske thriller "Kongekabale" med titlen "Mørkeland" annonceret.

Og selvom det måske kom som en overraskelse, at Nikolaj Arcels succesfulde debutfilm fra 2004 pludselig ville få en toer to årtier efter premieren, så burde det alligevel ikke komme bag på os, eftersom "Kongekabale" blev en storsællert af rang med godt 550.000 solgte biografbilletter på samvittigheden.

Og nu har SF Studios frigivet det første smugkig på "Mørkeland" i form af de 10 nedenstående billeder, som bl.a. byder på et gensyn med Anders W. Berthelsen og Nicolas Bro, der nok en gang spiller journalisterne Ulrik Torp og Henrik Moll.

Læs også: Den danske gyser "Speak No Evil" genindspilles i Hollywood med James McAvoy i hovedrollen

Ligesom "Kongekabale" tager "Mørkeland" afsæt i Niels Krause-Kjærs krimibøger om Torp, som efter en fyringsrunde og længere tid på kontanthjælp ender i virksomhedspraktik på sin tidligere arbejdsplads, Dagbladet, hvor hans gamle kollega og nu chefredaktør, Henrik Moll, beder ham dække et mord på en ung fuldmægtig i Indenrigsministeriet.

Sammen med de unge praktikanter Emma og Simon kommer Torp på sporet af en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der ikke skyr nogen midler for at sikre sig, at magten bliver på de rette hænder. Endnu en gang drages vi sammen med Torp ind i en politisk sammensværgelse – denne gang med selve fundamentet for vores samfund sat på spil.

Ud over Berthelsen og Bro medvirker bl.a. Patrick A. Hansen, Sofia Nolsøe, Mathilde Arcel, Charlotte Munck, Lene Maria Christensen og Tommy Kenter i "Mørkeland", som instrueres af Mikkel Serup, der bl.a. har lavet afsnit af tv-serierne "Forbrydelsen", "Friheden" og "Kastanjemanden" samt folkekomedien "Klassefesten 2: Begravelsen".

"Mørkeland" lander i de mørke biografsale herhjemme den 5. september, og de omtalte billeder kan ses her:

Kommentarer

Se de første billeder fra ’Kongekabale 2’: "Mørkeland"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen