“Star Wars”-serien “The Acolyte” får premieredato og plakat

Og den første trailer er lige på trapperne…

Det er over tre år siden, at Lucasfilm løftede sløret for en kommende "Star Wars"-serie med titlen "The Acolyte".

Optagelserne gik i gang i november 2022, og nu har vi så omsider fået den eksakte premieredato: Den mystiske og meget imødesete føljeton skydes i gang på Disney+ den 5. juni. Samtidigt har Lucasfilm frigivet en teaser-plakat, der kan ses i fuld størrelse herunder. Og ikke nok med det: Seriens første trailer udkommer endelig online senere i dag.

LÆS OGSÅ: OPTAGELSERNE TIL "STAR WARS"-SERIEN "THE ACOLYTE" ER SKUDT I GANG

"Star Wars: The Acolyte" beskrives som en spionthriller, der tager publikum tilbage til en galakse fyldt til randen med dystre hemmeligheder og skumle dark side-kræfter i de sidste glorværdige dage af High Republic-æraen, hvor jedi-ordenen er på sit højeste. 

Her genforenes en tidligere padawan-lærling med sin forhenværende jedi-mester for at efterforske en serie forbrydelser. De mørke kræfter, som de noble krigere konfronteres med, viser sig dog at være langt mere dystre end de kunne have forestillet sig.

Serien er skabt og produceret af Leslye Headland ("Russian Doll"), og rollelisten består af navne som Amandla Stenberg, Joonas Suotamo, Dafne Keen, Manny Jacinto, Rebecca Henderson, Lee Jung-jae og Carrie-Anne Moss. 

Ud over "Star Wars: The Acolyte" kan "Star Wars"-fans bl.a. også se frem til Disney+-serien "Star Wars: Skeleton Crew", hvori selveste Jude Law sætter kurs mod den fjerne galakse.

"Star Wars: The Acolyte" får premiere 5. juni på Disney+.

Kommentarer

“Star Wars”-serien “The Acolyte” får premieredato og plakat

  • ★★★★★★0

    Spændende!

    Wayne19-03-24 12:03

  • ★★★★★0

    Fed plakat!

    Kruse19-03-24 14:16

  • 0

    Jeg fik lige 3 måneders Disne+ her den 15. Marts, så jeg når lige st snupper de 2 første afsnit. Så må jeg se om jeg forlænger det eller venter til den næste serie kommer(Skeleton Crew).

    Som en sidebemærkning så er det lige blevet afsløret at tidligere CEO for Disney(Bob Chape) krævede at der blev leveret en masse indhold til Disney+ så hurtigt som muligt, hvilket resulterede i indhold af svingende kvalitet.

    Forhåbentlig bliver det ikke tilfældet med denne serie. Og forhåbentlig er der nu en mere fast styring med projekterne, så det bliver af højere kvalitet, og så vi forhåbentlig får en ny Star Wars film i biografen frem for de tilbagevendende udskydelser og annuleringer.

    Johnny4219-03-24 15:28

  • 0

    Traileren er lige droppet. Min exitement level steg lige til over 9000.

    Selvom jeg gerne ville have set en serie udelukkende fra the dark side, så virker det yil at der kommer masser af mørke i den alligevel. Samt en masse kampe, og jedi træning.

    Johnny4219-03-24 16:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen