Stellan Skarsgård er meget tilfreds med 2. sæson af "Andor"

Veteranen spiller den karismatiske rebel Luthen Rael i den kritikerroste "Star Wars"-serie.

"Star Wars"-serien "Andor" blev af de fleste kritikere og fans betragtet som en særdeles artig overraskelse, da første sæson løb over skærmen på Disney+ i 2022.

"Andor" er nemlig en anderledes rå og realistisk "Star Wars"-serie, der skildrer starten på oprørernes kamp mod det galaktiske imperium, og som fokuserer på Cassian Andor, som i løbet af serien går fra at være en gemen smugler til at være en heroisk rebel.

Serien bygger således op til hændelserne i spillefilmen "Rogue One: A Star Wars Story" fra 2016, hvor vi første gang mødte Andor spillet af Diego Luna. Dén film blev i øvrigt skrevet af Tony Gilroy og instrueret af Gareth Edwards, og Gilroy er den hovedansvarlige, kreative drivkraft bag netop "Andor".

Se også: Bag om "Andor" med "Star Wars"-seriens skurke

"Andor" introducerede en ny og fascinerede karakter, der øjeblikkeligt blev den helt store scenestjæler: Den mystiske Luthen Rael, der ud over at drive en forretning fyldt til randen med sjældne artefakter fra hele galaksen leverer en af de bedste monologer nogensinde i "Star Wars"-regi i seriens første sæson – den kan I (gen)se herunder.

Luthen Rael er også manden, der opsøger Cassian Andor og får ham med i rebellernes kamp mod Imperiet, og den karismatiske leder portrætteres af ingen ringere end Stellan Skarsgård ("Dune").

Nu har veteranskuespilleren i et interview med Gizmodo afsløret, at han er meget begejstret for den kommende 2. sæson af "Andor": "Jeg er tilfreds med, hvor den går hen, ja. Den er så godt skrevet, og det er Tony Gilroy, jeg nyder virkelig at sige hans replikker," udtaler Skarsgård. 

Fans af "Star Wars"-serien kan derfor formentlig se frem til flere store monologer fra Luthen Raels mund, når Imperiet skal have tørt på i oprørernes utrættelig kamp for frihed. 

Vi skal dog vente indtil engang i 2025 med at følge Luthen Rael og de andre karakterers videre færd i 2. sæson af "Andor". 

Stellan Skarsgård er inden da snart aktuel i "Dune: Del 2", der udkommer i de danske biografer den 28. februar.

Kommentarer

Stellan Skarsgård er meget tilfreds med 2. sæson af "Andor"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen