Trailer: "Wicked": Første eventyrlige trailer til den farvestrålende "Troldmanden fra Oz"-spin-off

"Wicked" er en filmatisering af den succesrige Broadway-musical af samme navn.

En storstilet filmatisering af den populære Broadway-musical "Wicked" har længe været i støbeskeen, men nu har vi omsider fået det første smugkig på eventyret via nedenstående trailer. 

Historien fungerer som en prequel til den klassiske fantasy-fortælling om "Troldmanden fra Oz". Her finder vi angiveligt ud af, hvordan Glinda blev til Den Gode Heks, og Elphaba blev til the wicked witch.

Se også: Musical-versionen af "Prinsen af Egypten" udkommer i biograferne – se traileren

Rollelisten består af prominente navne som pop-ikonet Ariana Grande, Cynthia Erivo, Michelle Yeoh og Jeff Goldblum. Sidstnævnte skal spille selveste Troldmanden fra Oz, mens Ariana Grande, Cynthia Erivo og Michelle Yeoh skal portrættere hhv. Glinda, Elphaba og Madame Morrible.

Bag kameraet finder vi i instruktørstolen Jon M. Chu ("Crazy Rich Asians").

Musicalen er delt i to film, og "Wicked: Part 1" udkommer i biograferne herhjemme den 28. november, mens "Wicked: Part 2" får premiere i november 2025.

Kommentarer

"Wicked": Første eventyrlige trailer til den farvestrålende "Troldmanden fra Oz"-spin-off

  • ★★★★★0

    Til trods for det en musical, som jo tit skjules i trailers, så kunne de dog ikke hel holde sig fra at lige antyde deres version af Defying Gravity :)

    Elwood12-02-24 09:40

  • ★★★★0

    Ja, det er sjovt hvordan de aldrig vil indrømme at det er en trailer for en musical. Især når det som her, er den eneste grund til at filmen bliver lavet :)

    gi-jones14-02-24 08:22

  • ★★★★★0

    Ja, det er sjovt hvordan de aldrig vil indrømme at det er en trailer for en musical. Især når det som her, er den eneste grund til at filmen bliver lavet :)

    Der må ligge nogle undersøgelser og data bag, da det konsekvent er det alle filmstudier gør. Men det virker godt nok ikke logisk.

    Kruse14-02-24 09:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen