Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Elsker steder med tjener. Men det jo ofte lidt mere high end-steder, og ikke steder som Atami, som jeg betragter mere som Bones, Flammen osv, hvor de heller ikke har tjenere. Ikke dermed ment, det er dårlige steder. Eller jo...Flammen bryder jeg mig ikke om. Kedelig kød, kedelig salat og dårlig posesovs.

    Guldager21-07-24 17:58

  • ★★★★★★0

    Eller high-end er forkert...men restauranter som ikke er kæder a la Bones og ikke er buffet, all you can eat og familierestauranter 

    Guldager21-07-24 17:59

  • ★★★★★★0

    Flammen er det værste. Ikke kødet som sådan, men alt det andet. Efter at have været i branchen i 12+ år, er det nemt at spotte, hvad de bare køber vasket i poser og hælder i en skål. (= alt undtaget kødet, som nok også indkøbes i store kvantum)

    Bones er ok, men sindssygt dyrt. Og det opdager man når regningen kommer. Man krydser lige af her og der, men det er det de ved. Lige 14 kr. for dit og dat, og så har du til sidst noget af en bon. Sidst min svigermor inviterede familien ud, lød den vidst på omk 4500,- Det er jo åndsvagt for så lidt. 

    Ville ønske jeg havde råd til at spise på en god restaurant, bare Jane og jeg, men det bliver sgu altid til det der koncept pis, hvor kvantitet overgår kvalitet. 

    davenport21-07-24 18:45

  • ★★★★0

    Man skal bare lade være med at købe sodavand ved Bones. Det er helt latterligt dyrt! Sidst vi var afsted endte vi med at give over 300kr for sodavand for 4 personer.

    I søndags var jeg ved familien i Vejle, og der bestilte vi takeaway fra Bones til 4 voksne og to børn, og endte med at give 805kr for det hele. Og de tre af de voksne er store mænd, der spiser meget!

    dyg21-07-24 21:00

  • ★★★★★★0

    I morgen kommer svigerforældrene og hjælper til i haven, så jeg giver frokost. 

    Det bliver en hønsesalat, en porre-bacon-tærte og så en kartoffelmad med nye kartofler.

    Guldager21-07-24 21:12

  • ★★0

    Jeg har aldrig været på Bones eller Flammen for den sags skyld. Har kun været på A Hereford Beefstouw, som vist ikke findes i Sverige længere og ved ikke om kæden i det hele taget eksisterer. Typisk buffetkoncept.

    Nå ja og så Jensens som vist heller ikke findes i Sverige længere, som også er steppet over McD og steppet under en restaurang.

    Kiyonji21-07-24 21:31

  • ★★★0

    Skal have natmad som består af deep pan frysepizza, med tomat, ost, pepperoni og peberfrugt fra Coop. Den er mega mums!!!

    Ryder66622-07-24 02:00

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det en simpel pastaret: fettucini, grøntsager, fløde, parmesan...

    Guldager22-07-24 17:04

  • ★★★0

    Natmad igen, som denne gang står på tynde pomfritter med ketchup og remoulade og af drikkelse enten cola eller Cocio Dark.... Mega mums!!!

    Ryder66623-07-24 01:29

  • ★★★★★★1

    Natmad igen, som denne gang står på tynde pomfritter med ketchup og remoulade og af drikkelse enten cola eller Cocio Dark.... Mega mums!!!

    Legendariske retter - du burde snart udkomme med din egen bog;

    Mega Mumsede opskrifter, Late Night, bind 1

    ;-)

    Wayne23-07-24 01:45

  • ★★★0

    Legendariske retter - du burde snart udkomme med din egen bog;

    Mega Mumsede opskrifter, Late Night, bind 1

    ;-)

    Ryder66623-07-24 02:27

  • ★★0

    Jeg ville egentlig have taget en frokostmenu til frokost, men mange steder er der lukke for frokostmenuerne hos restauranterne. 

    I stedet fik jeg en burger hos et sted jeg ikke har prøvet som hedder Diné. Det er ikke den bedste jeg har fået, men stadigvæk i den bedre ende. 

    De maler selv, så kvaliteten er god. Fik en burger med Tryffelmayo, salat, syltet rødløg, cheddarost, bacon, flødeost.

    Dertil mixfritter, hvilket vil sige en blanding af almindelige og søde kartofler med Tryffelmayo som dip. De var præcis som de skal være. Gode kvalitetskartofler og hvor de er spøde på ydersiden men samtidig bløde indvendig.

    129 SEK for det hele, hvilket faktisk ikke er galt. Det er næsten det samme som en McD menu men meget bedre.

    The Barn er dog nok stadigvæk den bedste synes jeg eller The Burger. Der er efterhånden en del steder og kæder, men jeg synes faktisk at der er flere som skuffer end der er steder som imponerer.

    Kiyonji23-07-24 18:29

  • ★★★★★★0

    Jeg prøvede McD´s nye Crispy Chicken i går. Den var fanme ringe. Lorte bolle med lidt salat og noget dressing, men kyllingen var sgu ikke crispy. Og så var den så fyldt med peber, at det slet ikke smagte godt. Synes Maccens forsøg på nye burgere bare ikke virker. De gamle klassikere ved man hvad er og smager ens hver gang. Efter min mening har de ikke lavet en god burger siden Big Tasty kom ud.

    Nu overrender jeg dem heller ikke, både pga. kvalitet men også økonomi. (Men vi havde fået nogle penge at gå ud at spise for, så børnene fik lov at få lige det de ville have.) Synes deres bedste burger er McFish, som også var bedre i gamle dage, da der var drysset groft salt på bollen. 

    Burger King synes jeg er noget crap, der ser godt ud på plakaten, men som ligner en mødding når man så får den serveret. Det er MaC også, bare ikke helt så slemt.

    Man får sgu lyst til at lave en Falling Down nogle gange.... Hvor svært er det at putte 4-5 ting mellem to boller???

    davenport23-07-24 19:45

  • ★★0

    De laver nogle gange nogle specialvarianter hos McD, hvor de har haft nogle kokke til at lave en burger hos dem. Der er faktisk nogle af dem de har lavet her i Sverige som har været ganske fine eller i hvert fald meget bedre end deres standardvarer.

    De lavede også en med tryffelmayonaisse og syltet løg på et tidspunkt. Det er den værste burger jeg nogensinde har fået. Den var ikke bare dårlig, men nærmest uspiselig. Spiste den kun fordi jeg ikke gider at smide dyr mad ud, som McD efterhånden er blevet i forhold til kvaliteten.

    Deres Apple Pie er dog en guilty pleasure, må jeg erkende.

    Kiyonji23-07-24 20:09

  • ★★★★0

    men kyllingen var sgu ikke crispy

    Jeg fik den forleden, da vi kørte hjem fra Thy. Og der oplevede både kæresten og jeg det præcis modsatte, den var så sprød at det var svært at bide den over.

    dyg23-07-24 20:23

  • ★★★★★★0

    Har fået den et par gange - synes den var fin nok. Især pga. pebersaucen. Kyllingen var fin crispy, men lidt til den hårdere side. 

    Guldager23-07-24 20:36

  • ★★★★0

    Jeg elsker peber, så det gjorde mig heller ikke noget.

    dyg23-07-24 20:41

  • ★★★1

    Hertil aften, fik jeg Deep pan frysepizza med tomat, ost, pepperoni og peberfrugt...har en enkelt mere, tilbage, som jeg har i fryseren og som jeg skal have en af dagene...

    Ryder66623-07-24 22:26

  • ★★★★★★0

    Svigerfar har fødselsdag, og vi er inviteret på Sgoyi - betegnet som Danmarks største buffetrestaurant med plads til 3-400 gæster. Jeg er edder spændt på udvalget, da det ser lidt vildt ud på billederne. Og der står at de har seafood. Alt er ad libitum, også drikkevare. 350,- pr. pax er en ok pris når alt er inklusiv.

    davenport24-07-24 16:05

  • ★★★★0

    Jeg er sulten efter pizza, og da vejret er godt og jeg er alene hjemme, så tager jeg op og får nogle af Danmarks bedste pizza slices ved Diamond Slice på Blågårdsplads. Med masser af ansjoser!

    dyg24-07-24 16:54

  • ★★★★★★0

    Svigerfar har fødselsdag, og vi er inviteret på Sgoyi - betegnet som Danmarks største buffetrestaurant med plads til 3-400 gæster. Jeg er edder spændt på udvalget, da det ser lidt vildt ud på billederne. Og der står at de har seafood. Alt er ad libitum, også drikkevare. 350,- pr. pax er en ok pris når alt er inklusiv.

    Jeg er altid skeptisk overfor megabuffeter - har en idé om, at det meste er posemad. Men det ser squ ret godt ud på billederne. Måske er det selvfølgelig ikke alle, der er på Dalle Valle-niveau...

    Guldager24-07-24 20:02

  • ★★★★★★0

    Det var virkelig godt, og ingen posemad. Helt frisk fisk på is, med krabbe, rejer, hele blæksprutter og meget andet. Stort udvalg af sushi. Masser af dybtstegte ting. Og super betjening. God oplevelse.

    davenport24-07-24 20:27

  • ★★★★★★0

    Fedt :). Det er jo heller ikke komplicerede ting, men virkeligt simple ting, som er lækre.

    Det er mere de der buffeter med en masse retter, jeg er skeptiske overfor. 

    Det kunne være man skulle prøve den en gang, eventuelt kombineret med Koldinghus og legeparken i Kolding.

    Guldager24-07-24 20:44

  • ★★★★★★0

    Legeparken er lidt skod. En meget lille udgave af Madsby. Som at samligne et tivoli med en pølsevogn med klovn og ballon. 

    Koldinghus er smukt og har skiftende udstillinger, og som regel en masse aktiviteter. Men spiser også godt på slottet - evt frokost i slotskælderen og buffeten til aften?

    Selve byen er blevet kedelig efter de lavede centeret. Alt er rykket derud, så midtbyen kæmper.

    Af andre ting kan nævnes: Nicolai for Børn, Nicolai Bio, Trapholt, Geografisk Have og så er Kolding garant for et slice pizza :D 

    davenport24-07-24 21:20

  • ★★★★★★0

    Var tidligt oppe, så har handlet og smurt 14 sandwiches. Lidt blandet med hamborgryg, kylling og hønsesalat. Så er der ikke alt det stress, når konen skal smøre, og laver en af gangen... :D 

    davenport25-07-24 08:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen