Godt nyt til de mindste: Arne Alligator er på vej i biograferne

YouTube-fænomenet er det mest streamede børneband i Norden.

De kan noget med film og underholdning til børn, de svenskere. Med over 300 millioner afspilninger i Skandinavien vil de fleste småbørnsfamilie nok nikke genkendende til sange fra og om Arne Alligator.

Siden lanceringen i 2020 er musikvideoerne med den børnevenlige reptil oppe på 60 millioner views og dermed på linje med Taylor Swift, Gilli og Rasmus Seebach alene i Danmark. Især "Arne Alligator på festival i Skanderborg" rockede hos danske børn.

Nu udkommer en animationsfilm i spillefilmslængde. "Arne Alligator og junglevennerne" udsendes i april, mens børn og deres forældre allerede kan begynde at høre soundtracket fra 22. marts.

Om ARNE ALLIGATOR OG JUNGLEVENNERNE

Arne Alligator bor i junglen sammen med alle sine venner. Han er sprængfyldt med energi og altid klar på et eventyr, hvor end det bringer ham hen – dybere ind i junglen, langs floden eller endda i byen. Kom med på eventyr sammen med Arne og vennerne - en herlig gruppe sjove, omsorgsfulde og ikke mindst modige junglevenner. 

Filmen er instrueret af Jenny Jokela og basereret på et manus af Fabian Nordlander og Marcus Granberg. SF Studios producerer med producer Filippa Torstensson, mens See You Later! co-producerer.

"Arne Alligator og junglevennerne" har dansk biografpremiere 11. april.

Se traileren til filmen herunder:

 

Kommentarer

Godt nyt til de mindste: Arne Alligator er på vej i biograferne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen