Stephen Kings sci-fi-gyser "The Tommyknockers" på vej til det store lærred

Sidste gang "The Tommyknockers" kunne ses på skærmen var i 1993.

Så er det næste i rækken af Stephen King-projekter sat i søen. Efter en budkrig mod Netflix og Sony vandt Universal Pictures fredag rettighederne til Stephen Kings "The Tommyknockers", som producerne James Wan og Roy Lee er ved at udvikle som en film.

Producerduoen har inddraget Larry Sanitsky i projektet. Sanitsky kender "The Tommyknockers" ganske godt, da han stod i spidsen som producer, sidste gang Kings roman fandt vej til skærmen i 1993 – dengang som miniserie med Jimmy Smits.

Romanen blev udgivet i 1987 og foregår i en lille by i staten Maine, hvis indbyggere bliver påvirket af en farlig gas, der stammer fra et opgravet rumskib. Gassen giver de lokale specielle kræfter, men gør dem også mere voldelige.

Tidligere denne måned sagde Sanitsky om projektet: "Det er en allegorisk fortælling om afhængighed (King kæmpede selv med afhængighed, da han skrev bogen, red.), truslen fra atomkraft, faren ved massehysteri og absurditeten ved en teknologisk udvikling, der er løbet løbsk. Alle emnerne er lige så relevante i dag, som de var, da romanen blev skrevet. Det er også en fortælling om kærlighedens evige magt og nåden ved frelse."

James Wan er en erfaren herre indenfor gysergenren og har som producer stået bag bl.a. "Saw"-serien og "The Conjuring"-filmene. Som instruktør er han netop ved at færdiggøre DC-tegneseriefilmatiseringen "Aquaman".

Roy Lee har en lang række af producer-projekter bag sig, blandt andet sidste års King-succes "It", og "Lego"-filmene.

Kommentarer

Stephen Kings sci-fi-gyser "The Tommyknockers" på vej til det store lærred

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen