"The Last of Us" sæson 2 har fundet sin Abby

Kaitlyn Dever skal spille en af de helt centrale karakterer i den kommende sæson af hitserien.

Der er godt nyt til de mange fans af hitserien "The Last of Us". Produktionen på næste sæson er nemlig så småt gået i gang, og nu kan HBO allerede løfte sløret for, hvem der skal træde ind i rollen som en af de bærende karakterer.

Den nye sæson vil som forventet tage udgangspunkt i PlayStation-spillet "The Last of Us Part II", hvor karakteren Abby er en helt central del af historien. Rollen som Abby skal spilles af Kaitlyn Dever, der blandt andet har spillet med i komedien "Booksmart" og sidste års UFO-thriller, "No One Will Save You".

Læs også: "Borderlands"-filmen får omsider en premieredato

Abby er sammen med Joel og Ellie en af de spilbare figurer i spillet og er virkelig en karakter, der har delt vandene blandt spilseriens mange fans.

Kaitlyn Dever slutter sig til Bella Ramsey og Pedro Pascal, der vender tilbage som henholdsvis Ellie og Joel.

Der har været mange spekulationer omkring den kommende sæson af "The Last of Us" – ikke mindst i hvilken grad den vil afvige fra kildematerialet.

Seriens skaber, Craig Mazin ("Chernobyl"), har tidligere luftet idéen om at opdele historien fra spillet i flere sæsoner, så der var muligt at bygge endnu mere på både fortællingen og forhistorierne. Hvorvidt det dog er tilfældet er endnu uvist. Indtil videre tyder det dog på, at vi kan forvente at se sæson 2 i løbet af 2025.

Moovy TV mødte i øvrigt Kaitlyn Dever tilbage i 2022 og interviewede hende om hendes rolle i den romantiske komedie "Ticket to Paradise". Det indslag kan I se her:

Kommentarer

"The Last of Us" sæson 2 har fundet sin Abby

  • ★★★★★1

    Jeg er spændt på at se hende i rollen og folks modtagelse af hende især dem som ikke kender hendes rolle i spil serien. Håber de tager godt imod hende og vi ikke ender ud i en Laura Bailey situation igen som med spillet.

    Bare for lige kort at ridse den del op, nogle “fans” gik så vidt sommer give dødstrusler der også involdverede hendes dengang Baby, er nok noget mere vokset nu. Så at sige Rollen som Abby deler vande er den milde version.

    Men jeg er pokkers spændt på at se Kaitlyn Dever i rollen, og ligesom Troy Baker sagde dengang om Pedro Pascal, så, så han ikke frem til en 1:1 udgave af hans Joel, men, hvad Pascal bragte til rollen selv. Og det tænker jeg også Laura Bailey tænker selv nu her, hvor vi skal se et andet take på Abby.

    Abby i spillet er meget buff, om Kaitlyn skal i trænings lejr inden vides ikke, men som jeg har sagt andet sted er det ikke den fysisk fremtoning der er den aller Vigtigeste det er selv fremføringen sf rollen, fordi den kræver noget hel specielt.

    Men jeg glæder mig til at se, hvad det ender med, og reaktionen fra dem som kun har set serien.

    Måden som Part 2 i spillet fortælles er også lidt speciel, så er også spændt på, hvordan det hele blir sat sammen.

    Elwood10-01-24 13:51

  • 0

    Nu har jeg ikke set serien endnu, men har spillet begge spil.

    Er sæson 1 hele historien fra spil 1 og vil sæson 2 være hele Part 2?

    Jeffe10-01-24 14:51

  • ★★★★★★0

    Jeg skal lige have taget mig sammen til at få de sidste 3 afsnit at første sæson set færdig - ikke at jeg ikke synes at den var god - afsnit 2 var fremragende, jeg havde bare sagt mit HBO abonnement op og satsede på at få det set senere.

    Nu har jeg gentegnet det, så nu skal jeg bare få plads mellem Deadwood og Succession - og alle de andre serier jeg ellers har gang i på andre tjenester.

    Wayne10-01-24 15:08

  • ★★★★★0

    Nu har jeg ikke set serien endnu, men har spillet begge spil.

    Er sæson 1 hele historien fra spil 1 og vil sæson 2 være hele Part 2?

    Sæson er hele spil 1 (tilmed +DLC!), hvilket jeg stadig er lidt trist over. Det var en glimrende sæson, men særligt anden halvdel havde haft godt af at få flere afsnit til at ånde. Og det er ikke bekræftet officielt endnu, men flere af seriens skabere har hentydet til, at spil 2 kommer til at tage mere end én tv-sæson – forståeligt nok.

    The Insider10-01-24 15:20

  • ★★★1

    Spændende. For mig at se et helt perfekt valg som Abby. Kaitlyn Dever ligner hende, og har bevist at kunne balancere mellem det hårde og sårbare, en kompleks karakter som Abby indeholder. Jeg tog mig selv i at forestille mig Dever som en mulig Abby, da jeg gennemførte spillet for ikke så mange måneder tilbage. Ingen tvivl om, at hun allerede helst skal være i gang med at crossfitte og dyrke kampsport, skal der ske en lignende troværdig transformation. Den del er noget mere fysisk krævende og anderledes, end Devers andre roller ellers har skik for at være. Men det er jo ikke helt til at vide, hvordan det bliver løst af holdet bag serien. 

    Dolphinfriendly10-01-24 15:24

  • ★★★★★0

    Nu har jeg ikke set serien endnu, men har spillet begge spil.

    Er sæson 1 hele historien fra spil 1 og vil sæson 2 være hele Part 2?

    Det forlyder at planen er de vil dele Part 2 altså Spil 2 ud over to sæsoner, det er det de har talt om, og som også gir Best mening, især Abby karakteren skal ha noget tid til at bygges op, og der er hel anden miljø der også skal introduceres.

    Elwood10-01-24 15:33

  • 0

    Mit største anke mod Part 2 spillet er den måde det er splittet op på, hvor man først følger Ellie rende rundt og myrde en masse som man ikke kender eller har noget forhold til, hvorefter man skifter til Abby og først herefter lærer nogle at kende, der allerede er døde. Den del skal i hvert fald ændres på, men det vil helt klart også ske så karaktererne følges nogenlunde ligeligt.

    Jeg synes faktisk Abby var mest interessant og sympatisk i spillet. Der var også noget ved opbygningen i spillet når man spillede som Ellie som jeg ikke var fan af. Man rendte rundt og udforskede forskellige områder, der ikke var del af hovedhistorien, mest for at få mere grej, så man kunne klare sig senere i spillet, men det føltes mest som en sur pligt. I serien af part two regner jeg med at noget af det overflødige skæres væk.

    Men noget der skal gøres bedre i sæson 2 er at der skal være flere inficerede. Jeg ved godt hvad hensigten var i sæson 1, at der er mere fokus på den personlige rejse, at det ikke skulle overskygges af det ene angreb efterfulgt af det andet af inficerede. Men hvis man ikke ser de inficerede, eller de ikke ser ud til at udgøre en trussel, så mister man også noget, for så forstår man ikke det dilemma som Joel sættes i, og det valg han må træffe, faktisk hvorfor det var så vigtigt at gennemføre deres rejse.

    Johnny4210-01-24 20:14

  • ★★★★★2

    Altså spillet og serien kan ikke hel sammenlignes så direkte som du prøver på efter min mening, fetch quest looting blir ikke så stor en del, det er en gameplay mæssig ting det gir ikke meget narrativt.mening, hvis de samlede ting ind konstant.

    Der er ting som gir mening narrativ i spillet, som du ikke rigtig vil ku gøre på hel samme måde i serien i spillet har skaberne ikke komplet kontrol over, hvad spiller finder eller ikke finde alt det ekstra som Lan finder med folks skæbner, hvis man ser detaljerne er blot med til at forstærke universet, og det vil ikke være alle som udforsker alt. I Setien styre skaberne alt, hvor man kigger hen, hvor længe man er et sted osv. Med hensyn til skiftet, personlig synes jeg skiftet  og det sted det sker er en mindre genistreg. Jeg vil ikke komme meget mere end på det her, men måden som spillet bruger vores opfattelse af en situation på en måde og vise ting fra anden vinkel fungere fantastisk.

    Jeg tænker ikke den del blir som i spillet. Men når de Clickers og Co nævnes, så tror jeg bestemt ikke vi skal regne med en overflod af dem i hver frame less is more. Det blir i key moments. Dem og så andre.

    Men sæson 2 får også rigeligt at gøre med at introducere det store nye person galleri. Og de nye lokaliteter, og vi ser nok slet ikke alt i sæson 2.

    Elwood10-01-24 23:26

  • ★★★★★0

    Young Mazino, er blevet castet i rollen som Jesse også en karakter fra The last of us Part 2.

    variety.com/2024/tv/news/last-of-us-season-2-cast-young-mazino-jesse-1235866961/amp/

    Nu jeg jo ret spændt på, hvem blir castet som Dina også, som jeg satser stærkt på også er med i tv serien da hun i spillet er endnu en central karakter.

    Elwood11-01-24 12:17

  • 1

    Nu sammenligner jeg jo NETOP IKKE de to medier, men nævner ting i spillet, som helt sikkert bliver lavet om serien. Jeg synes faktisk det er godt at der f.eks. er skåret ned på skurke + håndlangere, så man ikke skal se Joel snige sig frem og nedlægge bad guy nr 200. Men selve valget som Joel traf i spillet med så voldsomme konsekvenser, virkede faktisk som et let valg i serien, da man stort set ikke ser truslen fra de inficerede.

    De steder der afviges markant fra serien synes jeg faktisk godt om, episode 3, og faktisk også i episode 7, hvor det kun er en enkelt overset inficeret der skal til for at ændre skæbner.

    Så det er bare en enkelt ting, en enkelt episode, før de nåede frem til ildfluerne. Der behøvede ikke være action, men hvis de bare en enkelt gang skulle snige sig gennem et rum med inficerede, så ville det have været perfekt.

    Lige som Ellie, så savner jeg heller ikke tømmerflåden.

    Johnny4211-01-24 14:55

  • ★★★★★1

    Jeg synes faktisk det er godt at der f.eks. er skåret ned på skurke + håndlangere, så man ikke skal se Joel snige sig frem og nedlægge bad guy nr 200.

    Det ville narrativt heller ikke give mening i serien, i spillet derimod gir det mening fordi spilleren er aktiv i udførelse af de gerninger og det er spredt over en længere periode, hvis man så Joel nedlægge så mange fjender i serien ville det blive ren John Wick. Så jeg så aldrig de ting som noget de tog direkte fra spillene af, da det narrativt ikke gir mening at se i serien.

    Men jo er ganske enig med tømmerflåden for lige at slutte der :)

    Elwood11-01-24 15:06

  • ★★★★★3

    Så er castingen af Dina afsløret det blev Isabela Merced, ikke en jeg kender så meget til ud over de film der nævnes hun har været med i af navn, men det er her, hvor castingen af rollen gør et større udslag da hun har vidst de kvaliteter frem på best måde som rollen kræver, “Dina is warm, brilliant, wild, funny, moral, dangerous and instantly lovable,” said series co-creators Craig Mazin and Neil Druckmann. 

    Men det blir spædende at se hende i en rolle der udover Abby nok er en af de mest fremtrædende nye karakter i Part 2 af spillet, og hermed også serien.

    variety.com/2024/tv/news/last-of-us-season-2-cast-isabela-merced-dina-1235868899/

    Elwood11-01-24 18:28

  • ★★★★0

    Såeh: "Varm, brillant*, vild, sjov, moralsk, farlig og..øh..hurtigt elskelig"?

    ..gid Jeg havde Kinder-æg af den slags - da jeg var en bette(♂-suk)

    *Skarp/hård; som gammelt kul - eller majet klog?

    Gasivodo13-01-24 17:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen