Varm op til "Ahsoka" med seks nye karakter-plakater

"Star Wars"-serien om Anakin Skywalkers lærling er lige på trapperne.

Nu er der ikke længe til, at en helt ny "Star Wars"-serie ser dagens lys på Disney+. Til at forsøde ventetiden har Lucasfilm frigivet seks nye karakter-plakater, der kan ses herunder. 

Der er tale om "Ahsoka", der har Anakin Skywalkers tidligere lærling, Ahsoka Tano (Rosario Dawson), som omdrejningspunkt. Hun pryder naturligvis én af plakaterne, og det samme gør bl.a. Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead og nyligt afdøde Ray Stevenson i rollerne som hhv. Sabine Wren, Hera Syndulla og Baylan Skoll.

Se også: Masser af action og lyssværd i ny tempofyldt trailer til "Star Wars"-serien "Ahsoka"

Der er desværre ikke en plakat af Lars Mikkelsen i rollen den iskolde skurk Storadmiral Thrawn i denne ombæring, men den dukker formentlig op efter, at serien har fået premiere.

I den kommende føljeton er tidligere jedi-ridder Ahsoka Tano på sporet af Storadmiral Thrawn og jedi-kollegaen Ezra Bridger, der begge forsvandt på spektakulær vis i slutningen af animationsserien "Star Wars: Rebels". 

Der er dermed lagt i kakkelovnen til et episk stjernekrigseventyr, når "Aksoka" får premiere på Disney+ den 23. august. Se de omtalte plakater herunder:

Kommentarer

Varm op til "Ahsoka" med seks nye karakter-plakater

  • 0

    Ahsoka er nu ikke længere jedi-ridder i serien. 

    Jeffe 9-08-23 08:32

  • ★★★★0

    Præcist. Som hun selv siger: “I’m no Jedi!”

    S. Rico 9-08-23 09:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen