Krebinetter var engang "finere", oprindeligt var det overtrykket med fedt slør, formet aflang og lavet på en rørt fars.
Karbonader er paneret hakkebøf på kalv og flæsk.
/Holdning, Vi har desværre siden 70erne hvor verden blev åbnet for alvor forsømt dansk madlavning. Manglende tid og "det er godt nok/tæt nok på", har gjort vi over så lang tid er endt med en generation eller to det syntes dansk mad er kedeligt og smagsforladt.
Når min farmor serverede en klar suppe, så var den så klar man kunne se penselstrøgne på dyrene i bunden af tallerkenen, fordi hun havde siede væsken og klarede den ved at røre æggehvide i som fjernede al grums, kød og melboller blev varmet i en gryde for sig selv. Teknisk set det samme måltid som 1l mou, 500g boller og 2 mini flutes i 10min på høj i microovnen, men der mangler ligesom noget.
Dansk mad er bare kød med sovs og kartofler, ja men kun fordi mange ikke gider eller ved bedre. En hakkebøf skal da gerne både have bløde løg, rødbeder og en klat solbærmarmelade på siden.
Apropos klassisk dansk mad, når jeg får fri fra arbejde vil jeg hjem og eksperimentere med nitrokaffe og til aften tror jeg det bliver noget sandwich fra en amerikansk fastfoodkæde, fordi jeg ikke er en skid bedre selv.