John Carpenter vil have Kurt Russell med i ny "The Thing"

Siden 2020 har en ny "The Thing"-film været på tegnebrættet – og hvis det står til manden bag originalen, så får vi snart en direkte fortsættelse.

Der er absolut ingen tvivl om, at John Carpenters "The Thing" fra 1982 er en af gysergenrens – hvis ikke den komplette filmhistories – allerstørste kronjuveler.

Filmen, der oprindeligt blev nedsablet af de fleste kritikere og floppede finansielt, er siden blevet en højt elsket storsællert, som på hjemmevideo har fortryllet millioner af filmfans verden over med sin gruopvækkende historie om en gruppe amerikanske videnskabsmænd på Antarktis, der støder på et formskiftende uhyre fra det ydre rum.

Vi har også talt en del om filmen i Moovy Podcast – både i et afsnit om John Carpenter og i et afsnit om gysergenrens fem bedste film – og i kølvandet på filmens senere succes er der både blevet lavet en prequel/sequel af samme navn fra 2011, og i januar 2020 kom det frem, at endnu en "The Thing"-film er på vej.

Læs også: Kurt Russell stopper måske som skuespiller efter "The Christmas Chronicles 2"

Det nye, gådefulde "The Thing"-projekt blev dog endnu mere interessant i august forrige år, da det kom frem, at John Carpenter selv arbejder på den nye "The Thing"-film, som produceres af selskabet Blumhouse ("Get Out", "Sinister").

Men siden da har vi ikke hørt meget om projektet, og Carpenter fortalte forleden ComicBook.com, at Blumhouse har givet ham mundkurv på – hvilket indikerer, at filmen stadig ligger i støbeskeen.

Og selvom Carpenter ikke giver os mange nye detaljer i et interview med Fandom, så lægger han alligevel op til, at filmen ikke bliver et reboot, et remake eller en spin-off, men i stedet en direkte fortsættelse til den 40 år gamle originalfilm:

"Jeg synes, der er endnu en historie, der kan fortælles, som jeg ikke kan fortælle jer om. Men vi har diskuteret 'The Thing' og det, vi kan gøre, fordi så vidt jeg ved, så er to af hovedpersonerne – Childs og MacReady – stadig i live. De var i live til sidst i 'The Thing', så måske er de stadigvæk i live."

Childs og MacReady blev spillet af hhv. Keith David og Kurt Russell, og da Fandom spørger Carpenter direkte, om Russell er frisk på at gentage rollen som MacReady, svarer Carpenter dejligt spøgefuldt: "Måske".

Kommentarer

John Carpenter vil have Kurt Russell med i ny "The Thing"

  • ★★★★0

    Elsker at det er blevet et navn - håber de vil gøre det officielt :-)

    ..'amen det var jo tæt på genialt. 

    Mht. Dims/Ting (2011) og bagdele - så hælder jeg mere til

    Røven af 4. Dimension: mellemkødet 

    Måske for midtsøgende/meget?

    Gasivodo26-02-22 23:04

  • ★★★★0

    Insider ergo bergo oprindeligt dumdi duuuum proud fynbobby if du pleæsser taxi i meget ven.

    ..aah :-O  

    Sååe a la: flaae uue der cumer en jeét'ager, Fynis-Ting?

    Hvad ved jeg: Født WEST! Gener fra Öst...bliver aldrig rigtig...

    Gasivodo26-02-22 23:21

  • ★★★★★3

    Gasivodo = meget tydelig antilogistik minus et halvt hjerte træsko. 

    Hvorfor? Det er et begreb AKA at sætte sig ind i Norden. Mytologi plus flæskesvær….? Svaret må være mellem linjerne.

    Skær.

    David Lund27-02-22 01:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen