Trailer: "The Boys" leverer masser af bandeord og blod i ny trailer til 4. sæson

Kampen mellem The Boys og superskurkene spidser til.

Vi er nu blot en måneds tid fra streaming-premieren på 4. sæson af "The Boys" – den kritikerroste og Emmy-belønnede serie om en verden, hvor supermennesker med superkræfter findes, og hvor de er lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder, men ulykkeligvis misbruger deres superevner frem for at bruge dem til noget godt.

Og Amazon Studios har netop frigivet en ny, længere trailer til sæsonen, og den kan ses herunder. Og den er naturligvis spækket med seriens varemærker – blodig action, fyord i lange baner og, øh... muterede, flyvende dræberfår?

Hvorom alting er, så vender Karl Urban ("Star Trek Beyond") naturligvis tilbage som den slagkraftige Butcher, der leder The Boys – et hold af mennesker og sympatiske superhelte, der kæmper for at besejre den magtliderlige organisation Vought International og deres superskurke, herunder den patriotiske og psykotiske Homelander, som i højere og højere grad ligner en vis amerikansk toppolitiker...

Læs også: "The Boys" får også en sæson 5

Her i sæson 4 har Butcher kun få uger tilbage at leve i, efter at han har eksperimenteret med stærke kemikalier, der har givet ham midlertidige superkræfter. Til gengæld satser han på at slippe en virus fri, der netop dræber supermennesker, før han selv stiller træskoene.

Ud over Urban medvirker bl.a. Antony Starr ("Banshee"), Jack Quaid ("Star Trek: Lower Decks") og Erin Moriarty ("Captain Fantastic"). Jeffrey Dean Morgan ("Star Trek: Enterprise") slutter sig også til castet i den nye sæson.

Sæsonens tre første afsnit udkommer på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, den 13. juni, hvorefter de fem resterende episoder udkommer enkeltvist og ugentligt. Se den nye, omtalte trailer her:

Kommentarer

"The Boys" leverer masser af bandeord og blod i ny trailer til 4. sæson

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen