McDonald's i Spanien hylder "Friends" med Happy Meals...til voksne (!)

Den ikoniske sitcom har 30-års jubilæum i år. Det skal åbenbart fejres med fastfood.

For 30 år siden så en af de mest populære og indbringende sitcoms nogensinde dagens lys.

"Friends" – eller "Venner", som den hed på dansk tv – løb over skærmene fra 1994 til 2004, og millioner af fans verden over fulgte de seks venner gennem tykt og tyndt. 

LÆS OGSÅ: Matthew Perry fjerner kontroversiel kommentar om Keanu Reeves fra memoir

Serien kan i år fejre sit 30-års jubilæum, og som med så mange andre popkulturelle milepæle bliver den slags ofte fejret med diverse mere eller mindre vellykkede salgsfremstød.

I Spanien har McDonald's så måske alligevel tænkt lidt ud af boksen. De har nemlig lanceret et Happy Meal målrettet voksne. Mange af seriens fans havde sikkert den rette alder for Happy Meals tilbage i 90'erne, men her knap 30 år senere er det nok de færreste i den aldersgruppe, der stadig snupper en børnemenu.

Det forsøger McDonald's at lave om på med en menu i voksenstørrelse, dog stadig med legetøj. Kunder hos McDonald's i Spanien får muligheden for at samle figurer af alle seks venner. Derudover medfølger "Monica's Marinara" – en særlig dip, der kun kan fås med denne menu. 

LÆS OGSÅ:JENNIFER ANISTON: EN HEL GENERATION AF UNGE FINDER "FRIENDS" STØDENDE

"Friends" nyder stadig enorm popularitet online, selvom det ikke er alt, der er ældet pænt. En ny generation af seere har i hvert fald bidt mærke i, at serien med nutidens øjne kan virke homofobisk, kvindefjendsk og nedladende overfor overvægtige mennesker

Til trods for dette bliver serien stadig streamet flere millioner minutter om året. Og mon ikke, at McDonald's i Spanien nok også skal få langet et par menuer over disken til de mange venner-glade fastfoodforbrugere.

Menuen er indtil videre kun på markedet i Spanien. Reklamen for "Friends"-boksen kan til gengæld ses herunder, mens man overvejer, om det er turen værd. 

Kommentarer

McDonald's i Spanien hylder "Friends" med Happy Meals...til voksne (!)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen