Den sidste "Conjuring"-film udkommer i 2025

Ed og Lorraine Warren er ikke færdige med at bekæmpe nattens dæmoner.

Den første "The Conjuring" fra 2013 blev en vaskeægte gysersensation, som ikke blot fostrede to efterfølgere, men også en syndflod af spin-offs, herunder "The Nun", "Annabelle Comes Home" og "The Curse of La Llorona". Sammenlagt har "The Conjuring"-filmuniverset indtil videre indtjent 2 milliarder(!) dollars. 

Og med en global indtjening på godt 200 mio. dollars var det usandsynligt, at den tredje "The Conjuring"-film med undertitlen "The Devil Made Me Do It" ville blive seriens sidste , så det er ikke just overraskende, at "The Conjuring 4" er i støbeskeen.

Se også: Ondskaben smiler igen i første trailer til "Smile 2"

Her vender Vera Farmiga og Patrick Wilson tilbage som ægteparret Lorraine og Ed Warren, som også efterforskede paranormale hændelser i virkelighedens verden. Det endnu unavngivne fjerde kapitel i den succesrige horror-franchise bliver angiveligt samtidigt seriens sidste.

Fans af det skræmmende filmunivers skal sætte kryds i kalenderen ved den 5. september 2025, hvor "The Conjuring 4" udkommer i de amerikanske biografer. Vi krydser naturligvis fingre for, at uhyggen kryber ind i biograferne herhjemme nogenlunde samtidigt. 

Kommentarer

Den sidste "Conjuring"-film udkommer i 2025

  • ★★★★★★1

    Den sidste :-)

    Det begreb findes vist kun i salgsøjemed i Hollywood …

    Wayne12-07-24 14:39

  • ★★★★★0

    Lyder fedt. Jeg kunne rigtig godt lide de tre første - med "The Conjuring 2" som min favorit - så glæder mig til at se, hvad de har fundet på til den fjerde film. :)

    NightHawk12-07-24 14:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen