Dokumentar om "Oasis"-reunion på vej

Maybeeee... får vi snart endnu en Oasis-dokumentar.

Det er vel efterhånden gået de færrestes næser forbi, at Oasis er tilbage.

Efter at have været opløst i mere end 15 år meldte bandet pludseligt deres tilbagekomst, hvilket satte gang i en sværm af billethungrende fans, der nu langt om længe får mulighed for at opleve deres yndlingsband live.

Den stort opsatte reunion er uden tvivl både en gigantisk pengemaskine og en massiv kulturel begivenhed, hvilket absolut er værd at dokumentere. Apple har i hvert fald fundet den store pengepung frem for at sikre sig rettighederne til en kommende dokumentar, der vil følge Gallagher-brødrenes forbrødring og fortælle det næste kapitel i Oasis-historien.

Læs også: Gallagher-brødrene producerer ny Oasis-dokumentar

Apple møder skarp konkurrence fra både Netflix og Amazon Prime Video, der også er interesseret i dokumentaren, men ifølge foreløbige kilder er Apple fast besluttet på at sikre rettighederne til det, de allerede nu beskriver som årtiets musik-dokumentar. 

Oasis, der var et af 90'ernes største bands, kunne i 2016 opleves i den fremragende dokumentar "Supersonic", der fortalte historien om bandets spæde år – fra starten i Manchester og til de stod på scenen foran flere hundrede tusinde mennesker i Knebworth. 

Hvornår den kommende Oasis-dokumentar får premiere, og hvem der kommer til at stå bag, er endnu uvist. Indtil videre skal bandet dog spille 17 koncerter i England, Irland og Skotland næste år. 

Kommentarer

Dokumentar om "Oasis"-reunion på vej

  • ★★★★0

    Også kendt under den danske titel "slås og musik".

    NSF23-09-24 12:39

  • 0

    De er på alle måder frygtelige. Jeg føler med alle, som kender en, der kan spille wonderwall på guitar. 

    ZimaBlue23-09-24 13:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen