Længe ventet dokumentar om "Star Trek: Voyager" får endelig en premieredato

Den mest crowdfundede dokumentar nogensinde er lige på trapperne.

Det er lige knap tre år siden, at vi delte den første teaser til "To the Journey: Looking Back at ‘Star Trek: Voyager’", og det er snart fire år siden, at trekkies over hele kloden crowdfundede filmens skabelse – og i øvrigt donerede sammenlagt cirka 1,3 millioner dollars, hvilket gør dokumentaren til den mest crowdfundede doku til dato.

I 2022 kom en længere trailer til filmen, som bød på uddrag fra dens nye interviews med holdet bag "Star Trek: Voyager" (1995-2001), men fans har måttet vente længe på nyt om, hvornår de ville få lov til at se den færdige film. 

Men nu er vi altså blevet klogere på sagen, for i en ny meddelelse til filmens "sponsorer" fremgår det, at filmen bliver vist i Paramounts Hollywood-biograf den 7. november, og få dage senere vises den på det store lærred i hhv. New York og London.

Læs også: SÅ ER DET OFFICIELT: PAUL GIAMATTI FIK "STAR TREK"-ROLLE – PÅ GRUND AF MOOVY

Vi går stærkt ud fra, at "To the Journey" lander på VOD, dvd og Blu-ray enten sidst på året eller tidligt i 2025, hvor "Star Trek: Voyager" i øvrigt fejrer sit 30-års jubilæum.

Den færdige dokumentar vil ikke blot byde på en masse nye interviews, men også hidtil usete bag om kameraet-optagelser og nyligt restaurerede HD-klip fra selve serien.

I "Star Trek: Voyager" vi følger vi besætningen om bord på rumskibet Voyager, der slynges 70.000 lysår væk fra Jorden og gennem resten af serien kæmper en brav kamp for at komme hjem igen – en farefuld rejse, som vil tage 70 år, hvis de ikke får hjælp undervejs…

Serien vandt 7 Emmy-priser i sin levetid og er stadig populær blandt trekkies – for få år siden afslørede Netflix, at flere af de 10 mest streamede "Star Trek"-afsnit netop stammede fra "Voyager".

Serien har også fået en lille renæssance de seneste år, idet flere af dens karakterer – herunder den heroiske kaptajn Kathryn Janeway og Voyagers holografiske overlæge – er dukket op i den nye og skramroste animationsserie "Star Trek: Prodigy", mens lægen også bliver en af hovedpersonerne i den kommende "Star Trek: Starfleet Academy".

Kommentarer

Længe ventet dokumentar om "Star Trek: Voyager" får endelig en premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen