"Scream"-film nummer syv har fået sin officielle premieredato

Ghostface vender tilbage tidligt i 2026.

Halloween-måneden er over os. Måneden hvor vi kaster os over gyserfilmene, mens vintermørket langsomt sænker sig. Derfor er det måske også et passende tidspunkt for nyheder fra en af de seneste årtiers mest populære slasher-franchises. 

LÆS OGSÅ: Folkene bag "Sonic" laver ny "Scary Movie"

Den syvende "Scream"-film er nemlig undervejs. På trods af en særdeles kaotisk start tyder det på, at vi om lidt over et års tid atter kan rende på Ghostface i biografmørket.

Skuespiller Neve Campbell og instruktør Kevin Williamson har begge delt premieredatoen for den kommende film i et opslag på Instagram. Filmen, der indtil videre går under titlen "Scream VII", får amerikansk premiere fredag den 27. februar 2026. 

I lang tid så det dog sort ud for produktionen. Neve Campbell, der i rollen som Sidney Prescott ellers havde været en del af franchisen i de første fem film, havde trukket sig fra den sjette. Efter sigende grundet uenigheder om lønnen. Derefter fulgte en lind strøm af kaotiske fyringer og opsigelser, som vi tidligere har dækket her på siden. Så kom Campbell tilbage igen, og med hende fulgte Kevin Williamson i instruktørstolen. 

LÆS OGSÅ: "Scream 7" vil rette opmærksomheden mod Sidney Prescotts familie

Foreløbige kilder peger på, at den kommende film vil have Sidneys familie som fokuspunkt. I hvert fald skulle filmens centrale persongalleri udgøres af Sidney og hendes ægtefælle samt deres to børn.

Selvom intet er bekræftet, så kunne det også tyde på, at Patrick Dempsey atter dukker op i franchisen. Dempsey var med i "Scream 3" som kriminalbetjent Mark Kincaid, der sidenhen blev Sidneys ægtefælle. Derudover skulle casting-processen til rollerne som de to børn være i gang.

Om det bliver den retning filmens historie vil tage, finder vi altså ud af når "Scream VII" får premiere februar i 2026.

Kommentarer

"Scream"-film nummer syv har fået sin officielle premieredato

  • ★★★0

    Næste år? Springer vi bare 2025 over? :D

    MOVIE1000 4-10-24 11:17

  • 0

    Næste år? Springer vi bare 2025 over? :D

    shhh... ;-)

    jarlen 4-10-24 13:00

  • ★★★0

    Næste år? Springer vi bare 2025 over? :D

    Tak for at være vågen. :) Rettet!

    Dolphinfriendly 4-10-24 13:18

  • ★★★0

    Der er mere end en håndfuld måneder....der er over et års ventetid, hvis i ikke mener 2025. Hos mig, er det i hvert fald ikke rettet endnu,..

    Ryder666 4-10-24 13:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen