Første kig på castet i "Star Trek: Starfleet Academy" – inklusive Paul Giamatti og Holly Hunter

Den Oscar-nominerede "Sideways"-skuespiller kan (bogstaveligt talt) ikke få armene ned af glæde!

Produktionen af den næste – og i øvrigt 12.(!) – "Star Trek"-serie, "Star Trek: Starfleet Academy", er netop blevet skudt i gang i Toronto, Canada, og den officielle "Star Trek"-hjemmeside har delt to billeder af seriens cast, som kan ses i fuld størrelse herunder.

Der mangler et par skuespillere på billederne – herunder Mary Wiseman og Tig Notaro, som gentager deres "Star Trek: Discovery"-roller i franchisens nyeste føljeton – men til gengæld giver billederne os et kig på seriens hovedsageligt unge hold af Starfleet-kadetter samt et par garvede Hollywood-skuespillere, der også medvirker.

Blandt de sidstnævnte finder vi Paul Giamatti, der – som rapporteret – spiller seriens fortsat gådefulde skurk. En rolle, som den hædrede skuespiller (kendt fra bl.a. "Billions", "Sideways" og "The Holdovers") simpelthen fik på grund af en munter videosketch, som han lavede sammen med os på Moovy. Læs hele dén vilde historie her:

Læs også: Så er det officielt: Paul Giamatti fik "Star Trek"-rolle – på grund af Moovy

Og Gimatti er tydeligvis begejstret over omsider at få realiseret sin livslange drøm om at medvirke i "Star Trek". Begge hans hænder slynger en live long and prosper-hilsen mod kameraet, mens glæden stråler ud af hans ansigt.

Også Oscar-vinderen Holly Hunter ("The Piano", "The Big Sick") smiler forventningsfuldt, mens Robert Picardo også pryder billederne. Picardo gentager rollen som den holografiske læge, som han spillede foran kameraet i syv sæsoner af "Star Trek: Voyager" og i øvrigt bragte til live igen i lydstudiet for nylig i 2. sæson af animationsserien "Star Trek: Prodigy".

Seriens officielle synopsis fastslår, at "Star Trek: Starfleet Academy" introducerer seerne for en ung gruppe kadetter, som er drevet af håb og optimisme. Deres opmærksomme og krævende vejledere (inklusive Starfleet-akademiets chef, som spilles af Hunter) guider dem, alt imens de opdager, hvad der skal til for at blive Starfleet-officerer, og samtidigt tumler med venskaber, rivaliseringer, forelskelser og en helt ny fjende (spillet af Giamatti), der både truer akademiet og Føderationen som helhed.

"Star Trek: Starfleet Academy" udfolder sig i det 32. århundrede – altså i samme tidsperiode som de tre sidste sæsoner af "Star Trek: Discovery" og mange hundrede år efter Kirk, Spock og Picards galaktiske eventyr. Serien har endnu ikke fået en nøjagtig premieredato, men 1. sæson udkommer engang i 2025. Se de omtalte holdbilleder her:

Kommentarer

Første kig på castet i "Star Trek: Starfleet Academy" – inklusive Paul Giamatti og Holly Hunter

  • ★★★★★★1

    Fedt hvis han kan holde den grimasse - det vil virke lidt skræmmende, når han nu skal være fjende :-D

    Wayne27-08-24 17:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen