Bob Odenkirk vender tilbage i "Nobody 2" - premieredato afsløret

I den første film spillede Odenkirk en tilsyneladende lidt kedelig familiefar med skjulte talenter.

Allerede kort tid efter premieren i 2021 på den hårdtslående actionbasker "Nobody" udtalte folkene bag, at de var klar på en 2'er, og nu har efterfølgeren så officielt fået grønt lys. Det skriver Deadline.

Derek Kolstad, som også skrev den første film, vil stå for manuskriptet til 2'eren, mens instruktøren på "Nobody", Ilya Naishuller, bliver skiftet ud med Timo Tjahjanto. Tjahjanto er nok bedst kendt for den knogleknusende "The Night Comes for Us", som tidligere har været omtalt her på Moovy i artiklen "Topliste: Actionbaskere fra "Triple Threat"-stjernerne".

Se også: "Better Call Saul"-stjerne i stabil tilstand efter kollaps under optagelser

Bob Odenkirk vender naturligvis tilbage som Hutch, der i den første film var en tilsyneladende lidt kedelig familiefar, som lever et monotont forstadsliv – der dog bliver vendt fuldstændig på hovedet, efter familien bliver udsat for et hjemmerøveri, og Hutch viser sig at have skjulte talenter.

I filmen sås også danske Connie Nielsen som Hutchs kone, mens Christopher Lloyd spillede hans far. Om de to vender tilbage, er der endnu ingen meldinger om.

"Nobody 2" lander i de amerikanske biografer den 15. august 2025, og den udkommer formentlig herhjemme cirka samtidigt.

Kommentarer

Bob Odenkirk vender tilbage i "Nobody 2" - premieredato afsløret

  • ★★★0

    Har lige set 1'eren hertil eftermiddag og var positivt overrasket...så ser bestemt frem til en 2'er...

    Ryder66630-06-24 21:10

  • ★★★★★★0

    Ja tak.

    Wayne 1-07-24 06:58

  • 1

    Nu kender vi hans karakter, så lidt svært at være en nobody i en 2'er... ba dm tss, tøhø, tak for i aften, finder selv ud.

    ZimaBlue 1-07-24 11:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen