"Beverly Hills 90210"-stjernen Shannen Doherty er død

Doherty blev for alvor et kendt ansigt i rollen som Brenda Walsh i serien "Beverly Hills 90210".

Shannen Doherty er efter flere års kræftsygdom død. Hun blev 53 år.

People.com har modtaget en udtalelse fra skuespillerindens publicist, som skriver: "Det er med tungt hjerte, at jeg må bekræfte skuespillerinden Shannen Dohertys bortgang. Lørdag den 13. juli tabte hun sin kamp mod kræften efter mange års kamp mod sygdommen."

Doherty blev for alvor et kendt ansigt i rollen som Brenda Walsh i serien "Beverly Hills 90210", der første gang løb over tv-skærmene i 1990. Hun medvirkede i fire sæsoner og forlod serien i 1994.

I 2019 spillede hun en karikeret udgave af sig selv i reboot-serien "BH90210", der dog kun nåede at få en enkelt sæson. Her spillede hun over for de andre venner fra den originale serie – Jennie Garth, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green og Gabrielle Carteris.

Doherty udtalte i den forbindelse, at en af grundene til, at hun valgte at medvirke, var for at ære Luke Perrys minde. Hendes medspiller fra "Beverly Hills 90210" døde i 2019 af et slagtilfælde i en alder af 52 år.

Efter "Beverly Hills 90210" havde Shannen Doherty succes i serien "Charmed" i rollen som Prue Halliwell – den ældste af tre søstre, der alle er hekse. Dohertys var også instruktør på flere afsnit af serien, som hun forlod efter den 3. sæson i 2001. Hun medvirkede desuden i film som "Heathers" og Kevin Smiths "Mallrats".

Kommentarer

"Beverly Hills 90210"-stjernen Shannen Doherty er død

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen