"24 timer"-film på vej – uvist om Kiefer Sutherland vender tilbage

Sutherland spillede specialagenten Jack Bauer i ni tv-sæsoner og én tv-film. Mon han også dukker op i en snarlig biograffilm?

Det er snart 25 år siden(!), at en af århundredets mest toneangivende spændingsserier, "24 timer" (som i sit amerikanske hjemland blot bar titlen "24"), blev kickstartet.

Som titlen antyder, var seriens centrale præmis, at én sæson udfoldede sig over ét helt døgn – hvert afsnit gav os således én times action, hvor antiterror-agenten Jack Bauer – spillet af Kiefer Sutherland – gik i clinch med alskens skumle slyngler.

Den oprindelige tv-serie blev afrundet med sin 8. sæson tilbage i 2010, før en miniserie på 12 afsnit med undertitlen "Live Another Day" blev lanceret i 2014. De sidste 10 år har der floreret rygter om endnu et Bauer-comeback, men først nu er det officielt: filmselskabet 20th Century Studios og produceren Brian Grazer ("A Beautiful Mind", "Apollo 13") arbejder på en "24 timer"-spillefilm. Det skriver Variety.

Se også: Se traileren til William Friedkins sidste film: "The Caine Mutiny Court-Martial" med Kiefer Sutherland

Tilbage i juni fortalte førnævnte Grazer – som også var executive producer på den oprindelige "24 timer"-serie – i talkshow-programmet "Squawk Box", at han arbejder på en "24 timer"-film, men først nu er det blevet bekræftet af flere kilder hos filmselskabet.

20th Century Studios holder dog kortene tæt ind til kroppen, så vi ved p.t. intet om plottet i den kommende "24 timer"-film, eller om Sutherland vender tilbage som Bauer. Det er selvfølgelig ikke utænkeligt, at filmen bliver et reboot eller en spin-off med andre specialagenter i fokus.

"24 timer"-filmen har heller ikke fået en premieredato endnu, men arbejdet på projektet er også først lige blevet skudt i gang, så der går nok adskillige døgn, før vi bliver klogere på sagen...

Kommentarer

"24 timer"-film på vej – uvist om Kiefer Sutherland vender tilbage

  • ★★★★5

    Det er godt nok lang tid at skulle sidde i biografen...

    S. Rico20-07-24 15:28

  • 1

    Det er godt nok lang tid at skulle sidde i biografen...

    Ha!

    Charmen var jo netop, at forløbet var kogt ind til 24 timer, men jeg så sku aldrig en sæson færdig.

    Det er vel svært at fastholde i en spillefilm, så hvorfor overhovedet forsøge at malke videre?

    Jøsses

    Nickell21-07-24 20:19

  • ★★★0

    24 timer bliver nok ikke helt det samme uden Kiefer Sutherland.

    Det gik ikke for godt med Legacy, hvor jeg fandt Corey Hawkins, fejlcastet...helt uden autoritær troværdighed men hvem ved, måske med den rette skuespiller kan det være at det går an...

    Bauer for president!!! ;-)..

    Ryder66621-07-24 20:35

  • ★★★★★★1

    Det er godt nok lang tid at skulle sidde i biografen...

    Wayne21-07-24 21:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen