Colin Firth slutter sig til Steven Spielbergs kommende UFO-film

"Kingsman"-stjernen får bl.a. selskab af Emily Blunt i Spielbergs nye storfilm.

Steven Spielberg-fans kan godt begynde at glæde sig til sommeren 2026. Her udkommer mesterinstruktørens næste film nemlig – hans første siden "The Fabelmans". 

Som tidligere rapporteret er der tale om en UFO-film, som Spielberg arbejder på sammen med manuskriptforfatteren David Koepp – manden bag drejebogen til Spielbergs skelsættende "Jurassic Park" fra 1993.

Se også: Afstemning: Steven Spielbergs bedste sci-fi-film?

Nu er der så nyt om, hvem publikum kan opleve foran kameraet på det spændende projekt. Og her er ikke tale om hvem som helst. Selveste Colin Firth ("Kingsman"-filmene, "Supernova", "Kongens store tale") har nemlig sluttet sig til filmens cast, der i forvejen tæller en anden Hollywood-sværvægter i skikkelse af Emily Blunt ("The Fall Guy", "Oppenheimer"). Det skriver Deadline.

Indtil videre beskrives den kommende unavngivne film som en storladen "eventfilm", så måske der venter publikum en oplevelse i stil med "E.T." og "Nærkontakt af tredje grad".

Hvorom alting er, så er værket sat til at udkomme i de amerikanske biografer den 15. maj 2026 – og formentlig på vores breddegrader nogenlunde samtidigt.

Kommentarer

Colin Firth slutter sig til Steven Spielbergs kommende UFO-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen