"Inderst inde"-serie på vej på Disney+

Det er første gang, Pixar kaster sig over en original serie.

Det er formentlig gået de færreste animationsfans' næser forbi, at sommeren har tilhørt Pixars "Inderst inde 2". Filmen er nemlig gået hen og blevet den største animationsfilm i historien målt på indtjening.

Og der er meget mere på vej fra Inderst inde"-universet: En kommende serie med titlen "Dream Productions" er nemlig på vej til Disney+.

Se også: Moovy TV: Sådan laver man en Pixar-film

"Dream Productions" finder sted mellem "Inderst inde" og "Inderst inde 2". Her får vi angiveligt endnu mere at vide om, hvordan pigen Rileys drømme bliver skabt, og hvordan de påvirker hendes følelsesliv.

Det er i øvrigt første gang, Pixar kaster sig over en original serie. Disney+-serien "Monsters at Work", der ganske vist baserer sig på Pixars "Monsters, Inc.", blev ikke skabt af Pixar, men derimod af Disney Television Animation.

"Dream Productions" udkommer på Disney+ engang i 2025.

Kommentarer

"Inderst inde"-serie på vej på Disney+

  • ★★0

    Jeg håber ikke det bliver en tendens at Pixar nu også begynder at lave en masse serier baseret på deres film. Jeg kan lige se for mig at de begynder at lave crossover serier med karakterene fra Toy Story og på den måde udvander universet.

    Jeg synes allerede det er alt for voldsomt med de serier som relaterer sig til Star Wars og MCU. Der er så meget at det er svært at holde styr på sammenhængen for ikke at tale om den tendens med at du helst skal se dem i kronologisk rækkefølge.

    Kiyonji10-08-24 13:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen