2. sæson af "Star Trek: Prodigy" udkommer på dvd og Blu-ray i november

Den nyeste (og måske sidste) sæson af den prisbelønnede animationsserie er også lige udkommet på streamingtjenesten SkyShowtime herhjemme.

I forgårs landede hele 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" på streamingtjenesten SkyShowtime, og således kan danske trekkies omsider se de 20 afsnit, som har været tilgængelige på Netflix i USA og en række andre lande siden den 2. juli.

Og netop fordi Netflix købte rettighederne til sæson 2 i størstedelen af verden og samtidigt betalte for sæsonens færdiggørelse – efter at Paramount og CBS Studios droppede at færdigproducere sæson 2 sidste sommer og således i bund og grund gav op på serien – så har en del "Star Trek"-fans spekuleret over, om den overhovedet ville blive udgivet på disk.

Både 1. sæson af "Star Trek: Prodigy" og alle franchisens andre tv-sæsoner er blevet trykt på skiver, så der ville være et tydeligt hul i fans' fysiske biblioteker, hvis Netflix spændte ben for en disk-udgivelse. Det er trods alt meget få af Netflix egenproduktioner, som kan erhverves på skive.

Læs også: Så er det officielt: Paul Giamatti fik "Star Trek"-rolle – på grund af Moovy

Men nu kan vi altså dele den glædelige nyhed, at 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" udkommer på både dvd og Blu-ray i USA den 12. november, og europæiske forhandlere får den formentlig på lager senest få uger senere.

"Star Trek: Prodigy" handler om en gruppe unge og meget forskelligartede rumvæsner i galaksens yderkant, som alle er indespærret på en barsk fængselsplanet. I fællesskab flygter de om bord på et Starfleet-rumskib, USS Protostar, som af (i første omgang) uransagelige årsager ligger begravet på planeten.

Og med deres tidligere slaveejere i hælene forsøger de at finde frem til Starfleet, alt imens de udforsker Mælkevejens gådefulde Delta-kvadrant og bliver klogere på hinanden. Og de møder også flere kendte ansigter fra "Star Trek"-franchisens astronomiske bagkatalog – inklusive den tidligere Voyager-kaptajn Kathryn Janeway, som i sæson 2 rekrutterer seriens unge helte til en helt særlig mission, der omfatter en masse tidsrejser.

Husk i øvrigt, at I snart kan se både "Star Trek"-afsnit og -film på det store lærred, når FORMAT Biograf og Moovy slår dørene op til "Star Trek"-festival for 3. år i streg. Læs mere og book billetter her.

Den officielle "Star Trek"-hjemmeside bekræfter ydermere, at udgivelsen huser to mini-dokumentarer fyldt med eksklusive interviews, som ikke kan ses andetsteds. En forsmag på netop de interviews kan ses herunder – men vær advaret: videoen rummer spoilers til 2. sæson af "Star Trek: Prodigy".

Kommentarer

2. sæson af "Star Trek: Prodigy" udkommer på dvd og Blu-ray i november

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen