Se den første actionfyldte scene fra Paul Feigs "Jackpot!"

"Bridesmaids"-instruktørens seneste film udkom på Prime Video i sidste uge.

Hvis man har lyst til at se den seneste film af Paul Feig – manden bag bl.a. "Spy" og "Bridesmaids" samt adskillige afsnit af tv-succeser som "The Office", "Freaks and Geeks" og "Arrested Development" – så kræver det et abonnement på Amazons streamingtjeneste: Prime Video.

Men hvis man ikke har sådan et og gerne vil have en smagsprøve, før man finder kreditkortet frem, så kan vi nu være behjælpelige med nedenstående appetizer i form af de første fire minutter af "Jackpot!" – eller rettere sagt: filmens åbningsscene.

Her møder vi "American Pie"-stjernen Sean William Scott, som er på flugt fra en gigantisk folkemængde i downtown Los Angeles.

Det skyldes, at han har vundet et lotteri i fremtidens USA og derved også mange millioner dollars – men hvis nogen slår ham ihjel senest 24 timer efter udtrækningen, så får han/hun pengesummen i stedet.

Det lyder som en humoristisk udgave af horror-hittet "The Purge", hvor mord er tilladt én dag om året i en dystopisk fremtid. Og netop lighederne mellem "The Purge" og "Jackpot" er blot én af de ting, vi diskuterede med Paul Feig, da vi interviewede den prisbelønnede og garvede komedieinstruktør for nylig:

Se også: Moovy TV: Interview med Paul Feig – instruktøren bag "Jackpot!", "Bridesmaids" og "Freaks and Geeks"

Vi kom også rundt om bl.a. Feigs forkærlighed for uartige fyord, hans mindeværdige statistrolle i "Høj pistolføring 33 1/3" og potentielle fortsættelser til førnævnte "Spy" og "Bridesmaids".

"Jackpot!" har Awkwafina ("Jumanji: The Next Level") i hovedrollen som den fremadstræbende skuespiller Katie Kim, som ved et tilfælde vinder det dødsensfarlige lotteri. John Cena ("Fast & Furious 9") spiller Katies gådefulde bodyguard, mens også Simu Liu ("Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"), Becky Ann Baker ("Ted Lasso") og Leslie David Baker ("The Office") tropper op undervejs.

Filmen er som sagt landet på Prime Video, og den omtalte åbningsscene kan ses i sin helhed her:

Kommentarer

Se den første actionfyldte scene fra Paul Feigs "Jackpot!"

  • 1

    Så den i går - ikke så ringe endda, hvis man blot vil underholdes i 1½ time.
    Som altid med Nora Lum og John Cena, så er det ikke de store skuespiller præstationer, men John Cena er nu altid underholdende.

    Pistolprinsen20-08-24 11:41

  • 1

    Jeg skal til at se den nu :)

    Dolle1921-08-24 13:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen