Videospillet "Indiana Jones and the Great Circle" får ny stemningsfuld trailer – og udgivelsesdato

Nu kan du snart tage kontrollen over Indy og selv svinge pisken i det kommende action-eventyr.

Som tidligere rapporteret har Lucasfilm Games og MachineGames et videospil med titlen "Indiana Jones and the Great Circle" i støbeskeen.

Nu har vi så – ud over en spritny spiltrailer – omsider fået spillets udgivelsesdato: Gamere med hang til "Indiana Jones"-filmene skal sætte kryds ved den 9. december. Her udkommer spileventyret til Xbox Series X/S og pc. PlayStation 5-ejere må vente indtil engang i foråret 2025 med at indtage rollen som vores allesammens yndlingsarkæolog.

Læs også: Indiana Jones’ hat solgt for 4 millioner kroner på auktion

Handlingen i det kommende videospil finder sted i 1937 imellem filmene "Jagten på den forsvundne skat" og "Indiana Jones og det sidste korstog".

Her kommer Indy vanen tro på et storstilet og gådefuldt eventyr i jagten på et sjældent artefakt. En jagt, der bringer ham kloden rundt – bl.a. til Egypten, Himalaya og Vatikanet i Rom.

Vores handlekraftige helt støder selvfølgelig undervejs ind i ondsindede nazister, som skal nedkæmpes – bl.a. med Indys ikoniske pisk. Den eventyrlystne arkæolog løber også ind i reporteren Gina samt ikke mindst den nederdrægtige über-nazist Emmerich Voss.

"Indiana Jones and the Great Circle" er et førsteperson-action-eventyr, og du kan se den omtalte trailer herunder:

Kommentarer

Videospillet "Indiana Jones and the Great Circle" får ny stemningsfuld trailer – og udgivelsesdato

  • ★★★★★0

    Nogle af de faste folk jeg følger, der har spillet det siger dele af det minder dem om Chronicles of Riddick spillet, hvilket gør mig glad, dets 1. Person  Melee Combat er stadigvæk noget af det bedste

    Elwood22-08-24 12:55

  • 0

    Det er langt tid siden, at jeg har glædet mig til et spil.

    Det er så mange efterfølgere blandt topspillere, at det har været lidt kedeligt.

    Nickell27-08-24 06:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen