Sam Raimi instruerer sin første gyser i 15 år: "Send Help"

Instruktøren bag "The Evil Dead" sætter kurs mod en øde ø.

På listen over nogle af de mest indflydelsesrige amerikanske genreinstruktører i moderne tid finder vi uden tvivl Sam Raimis navn. Som den primære drivkraft bag "Evil Dead"-franchisen, er hans navn uløseligt forbundet med horror-genren – også på trods af, at han ikke selv har instrueret en reel gyserfilm siden 2009's "Drag Me to Hell". 

Nu tyder det dog på, at Raimi atter stikker sine fingre i gyserdejen. I hvert fald har han skrevet under på at instruere den kommende horror-thriller "Send Help". Filmen udspiller sig på en øde ø og beskrives som et mix af "Misery" og "Castaway". Manuskriptet til "Send Help" er skrevet af Damian Shannon og Mark Swift, som ud over manuskriptet til "Baywatch"-filmen fra 2017 også har skrevet "Freddy vs. Jason" og genindspilningen af "Friday the 13th".

Raimi har senest instrueret Marvel-filmen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", som Moovy interviewede Raimi om tilbage i 2022:

Læs også: Interview med Sam Raimi: En trendsættende troldmand gør comeback i Hollywood

Raimi var også instruktøren bag den "første" Spider-Man-trilogi med Tobey Maguire i hovedrollen.

Et enkelt afsnit af "Ash vs. Evil Dead" har han dog også instrueret, og selvom han ikke har siddet i instruktørstolen, så har han stadig ageret producer på en lang række gysere – ikke mindst sidste års "Evil Dead Rise" samt de to "Don't Breathe"-film. 

"Send Help" har endnu ingen rolleliste eller forventet premieredato.

Kommentarer

Sam Raimi instruerer sin første gyser i 15 år: "Send Help"

  • ★★★★★0

    Fedt med en ny Sam Raimi horror-film. Er spændt på at se om han kan ramme samme niveau som "Drag Me To Hell", der er en af hans bedste film. :)

    NightHawk12-07-24 14:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen