Disneys "Frost 3" får præcis premieredato

Elsa, Anna og Olaf skal på nye iskolde eventyr i 2027.

Disneys to "Frost"-film (som på engelsk går under navnet "Frozen") er to af de største animationsfilm nogensinde. Så man kan godt forstå, at House of Mouse har en tredje film i serien i støbeskeen. 

Forleden kom det frem, at "Frost 3" udkommer i 2027, men nu er den nøjagtige premieredato blevet kendt: Fans af Anna, Elsa, Olaf og alle de andre populære figurer fra det fantasifulde eventyrunivers skal sætte kryds i kalenderen ved den 24. november 2027. Her får den kommende film nemlig amerikansk biografpremiere. Vi satser på, at "Frost 3" udkommer på vores breddegrader nogenlunde samtidigt. 

Læs også: "Frost 4" er allerede i støbeskeen

Eventyret skrues denne gang sammen af helt nye kreative kræfter, eftersom instruktøren bag de to første "Frost"-film, Jennifer Lee, har valgt at "let it go"... Lee er dog stadig med om bord som producer. 

Disneys CEO, Bob Iger, har i øvrigt som tidligere rapporteret allerede teaset en fjerde film i den succesrige franchise.

Herunder kan du desuden se Moovy TV's interview med førnævnte Jennifer Lee op til premieren på "Frost 2", hvor den erfarne filmmager bl.a. diskuterer H.C. Andersens indflydelse på den populære animationssaga:

Kommentarer

Disneys "Frost 3" får præcis premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen