"Emoji Filmen" er ugens mest sete film på Netflix(!)

Man kan ikke holde en ægte animationsklassiker nede!

Ganske vist er det efterhånden syv år siden, at "Emoji Filmen" udkom og blev revset af både biografgængere og kritikere, men den nedsablede animationsfilm bliver ved med at skabe store overskrifter.

Hvem husker ikke, da "Emoji Filmen" fik æren af at blive vist i Saudi-Arabiens biografer – vel at mærke som den første film i 35 år

Eller da en engelsk tv-station valgte at vise den udskældte film om talende lort og grinende smileys frem for dronning Elizabeths begravelse? 

Læs også: NETFLIX-BRUGERE HAR STREAMET OVER 2 MILLIARDER(!) TIMERS FILM MED ADAM SANDLER

Og nu imponerer "Emoji Filmen" igen på nyhedsfronten. Netlfix' senest udgivne seertal (jvf. MovieWeb) viser, at "Emoji Filmen" simpelthen var denne uges mest sete film på verdens største streamingtjeneste.

Der er tilsyneladende ikke nogen logisk forklaring på filmens nyfundne popularitet, ud over at animation som medie har fået ekstra vind i sejlene på det seneste takket være store hits som "Langt fra andedammen", "Grusomme mig 4" og – ikke mindst – Pixars "Inderst inde 2".

"Emoji Filmen" blev et moderat hit i sin samtid, hvor den indtjente cirka 220 mio. dollars globalt – en hæderlig indtægt for Sony Pictures' animationsafdeling, som havde brugt "blot" 50 mio. dollars på at producere den.

Og det præsterede den, selvom den blev klandret for at være en usmagelig omgang product placement (med referencer til bl.a. en masse apps), indsvøbt i en kulørt børnefilm. En børnefilm, som vel at mærke fik sit manuskript skrevet af den Emmy-belønnede "The White Lotus"-skaber, Mike White.

Én ting er dog sikkert: filmens "succes" kan ikke tilskrives denne selvoptagede skuespillers indsats på den danske lydside:

Kommentarer

"Emoji Filmen" er ugens mest sete film på Netflix(!)

  • ★★★1

    Så er den film altså heller ikke værre. Som om alle kollektivt havde besluttet sig for at være sur på den på forhånd.

    Thomas Fenger18-08-24 17:08

  • ★★★★★★1

    Så er den film altså heller ikke værre. Som om alle kollektivt havde besluttet sig for at være sur på den på forhånd.

    HELT enig, Thomas. Jeg synes også, det virker helt forceret, hvor meget folk er gået i selvsving i deres hæmningsløse had til den.

    Jeg er selv på 3 stjerner, så den ER ret forglemmelig, og dens hovedkarakterer er pænt uinteressante, men et par af bifigurerne (især de ældre forældre) er ganske muntre, og den har faktisk et par kreative scener, som på opfindsom vis udnytter konceptet om en verden inden i en smartphone. Den får slet ikke nok ud af det koncept og burde have skelet til "The LEGO Movie" i forhold til at vove sig ud af nogle skrupskøre tangenter med sit unikke koncept, men ja, middelmådig, men slet ikke noget historisk makværk, som så mange påstår. Mange af dem i øvrigt folk, der ikke engang har set den...

    The Insider18-08-24 20:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen