"Kingdom of the Planet of the Apes" lander på Disney+ den 2. august

Lige knap tre måneder efter biografpremieren lander den nyeste "Abernes planet"-film på Disneys streamingtjeneste.

"Kingdom of the Planet of the Apes" befinder sig p.t. på en hæderlig 6.-plads på listen over 2024's største biografhits med en indtjening på lige knap 400 mio. dollars.

Og snart finder vi ud af, om "Abernes planet"-franchisens seneste – og i øvrigt tiende – film ligeledes bliver et hit i hjemmebiografen. "Kingdom of the Planet of the Apes" har været tilgængelig på VOD i lidt tid, og om lidt over en måned udkommer den på dvd, Blu-ray og 4K UHD, og nu har Disney fastslået i en pressemeddelelse, at filmen lander på Disney+ den 2. august.

Se også: Se de første 5 minutter af "Kingdom of the Planet of the Apes"

"Kingdom of the Planet of the Apes" foregår flere hundrede år ude i fremtiden, hvor aber for længst er blevet den dominerende art på Jorden. Krige og en destruktiv virus har forvist de resterende mennesker til skyggerne.

Men menneskehedens ondskab og blodtørst har tilsyneladende inspireret abekongen Proximus til at bygge et imperium, der jagter sagesløse mennesker og slavebinder andre aber. Den unge og sympatiske chimpanse Noa, der er søn af sin abeklans leder, tager kampen op mod Proximus og får samtidigt udfordret sit syn på menneskeheden efter mødet med kvinden Nova.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's dybdeborende indslag om "Kingdom of the Planet of the Apes", hvor vi taler med instruktøren Wes Ball – der også arbejder på Nintendos kommende "Zelda"-filmatisering – samt skuespillerne Owen Teague, Freya Allan og Kevin Durand:

Kommentarer

"Kingdom of the Planet of the Apes" lander på Disney+ den 2. august

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen