"Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" er den mest populære "Star Wars"-film på Disney+

"Star Wars"-franchisens første prequel blev i øvrigt genudgivet i alverdens biografer i år i forbindelse med dens 25-års jubilæum.

Når "Star Wars"-fans diskuterer, hvilken af franchisens efterhånden 12 biograffilm der er bedst, er det som regel George Lucas' oprindelige klassiker fra 1977 eller Irvin Kershners "Star Wars: Episode V - Imperiet slår igen" fra 1980, der står tilbage som samtalens sejrsherre.

Men det er altså ikke en af de to "Star Wars"-film, der streames mest på Disney+, som ligger inde med samtlige "Star Wars"-film og -serier i kølvandet på Disneys opkøb af Lucasfilm i 2012.

Variety, et af nettets største og mest anerkendte underholdningsmedier, rapporterer nemlig, at adskillige kilder har informeret dem om, at det er "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" (eller "The Phantom Menace"), som er blevet vist suverænt flest gange på Disney+.

Læs også: "Star Wars"-skuespiller overvejede selvmord efter "Den usynlige fjende"

De præcise streamingtal har vi ikke adgang til, men nyheden kommer stadig som en overraskelse, idet "Den usynlige fjende" ikke blot blev revset af mange fans og kritikere, men heller ikke er franchisens største billetsælger.

Men en hel generation af "Star Wars"-fans, der voksede op med George Lucas' prequels ("Episode I: Den usynlige fjende" samt "Episode II: Klonernes angreb" fra 2002 og "Episode III: Sith-fyrsternes hævn" fra 2005), har været med til at drive en positiv reevaluering af den nedsablede blockbuster fra 1999. Og Disneys nye "Star Wars"-filmtrilogi har også udløst så megen skuffelse, at "Den usynlige fjende" tilsyneladende derigennem har fået et bedre ry.

På trods af dårlige anmeldelser og mange fans' hån har "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" da også indtjent godt 920 mio. dollars på verdensplan i biograferne. Den blev i øvrigt relanceret i biografer verden over i år i forbindelse med filmens 25-års jubilæum.

Kommentarer

"Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" er den mest populære "Star Wars"-film på Disney+

  • 0

    Alt dette lægger jo udenfor filmen, præcis som jeg påpeger. Det er ikke spørgsmål filmen stiller. Han var et blankt kanvas, og jeg vil ikke mene at “The Force Awakens” gjorde noget som helst for at gøre ham interessant. J.J. Abrams elsker at introducere elementer uden nogen idé eller plan om, hvor det skal føre hen.

    Du påpeger intet udover en general holdning til, at du synes de var elendige. 

    Du kan også prøve, at læse hvad jeg skriver og forholde dig til det. Snoke var en interessant figur jf. mine tidligere betragtninger. De havde 2 hele film til at forfølge den vinkel og historiefortælling men endte med null og nix og den største næse til filmfans, der nogen sinde er givet i filmhistorien.

    Det ændre dog ikke ved jeg, at Snoke som karakter var interessant.

    Dominar Rygel XVI 5-06-24 07:37

  • ★★★★2

    Stegelmann må ha forlagt sin fysiske kopi af filmen.

    Ha! Jeg tænker, at det må være BN, der har den kørende på repeat i hjemmet ...

    thomsen 5-06-24 12:03

  • 0

    Ha! Jeg tænker, at det må være BN, der har den kørende på repeat i hjemmet ...

    Tø-hø

    BN (2024) 7-06-24 17:33

  • ★★★★★★1

    NORM! 

    davenport 7-06-24 18:24

  • ★★★★★0

    NORM! 

    Mon det er the real deal eller en imposter?

    chandler75 7-06-24 19:26

  • ★★★★1

    Let at finde ud af:

    The Hobbit trilogien er fandme noget lort.

    NSF 7-06-24 19:35

  • 0

    Let at finde ud af:

    The Hobbit trilogien er fandme noget lort.

    Nemlig. Det er den objektive, universelle sandhed. Og intet ærligt menneske kan være uenig heri.

    BN (2024) 7-06-24 20:11

  • 0

    Mon det er the real deal eller en imposter?

    Det kan ikke være the real deal, for så havde du vel henvendt dig til personen selv, i stedet for at gøre vedkommende til et subjekt, ikk'?

    BN (2024) 7-06-24 20:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen