Kaptajn Pike og Co. forvandles til logiske vulcans i første festlige klip fra "Star Trek: Strange New Worlds": Sæson 3

Det her klip bør virkelig få trekkies til at spidse ører...

Som man kan fornemme her på Moovy, så har årets Comic-Con leveret talrige iøjnefaldende "Star Trek"-nyheder – fra trailere til "Star Trek: Section 31" og 5. sæson af "Star Trek: Lower Decks" til spændende nyt om sci-fi-franchisens kommende tv-serier (som vi naturligvis snart deler med jer her på siden).

Desuden har vi fået det første korte smugkig på 3. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" – en af de mest populære og velanmeldte af franchisens mange spin-offs, som handler om rumskibet Enterprises tidlige eventyr i galaksen før begivenhederne i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Klippet kan ses herunder, og her bliver flere af Enterprises officerer transformeret til vulcans (den spidsørede, evigt logiske race af rumvæsner, som Spock tilhører) i forbindelse med en særlig mission. Men noget går naturligvis galt, og først i 2025 finder vi ud af, hvordan kaptajn Pike og Co. løser op for netop denne særegne hårknude.

Se også: Moovy TV: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

Klippet byder også på et gensyn med Enterprises legendariske, skotske maskinmester, Montgomery 'Scotty' Scott, som i serien spilles af Martin Quinn. Scotty blev oprindeligt spillet af James Doohan og senere af Simon Pegg i de tre seneste "Star Trek"-biograffilm produceret af J.J. Abrams. Det kom frem på Comic-Con, at den yngre Scotty bliver en fast del af besætningen i den nye sæson, efter at karakteren blev introduceret i 2. sæsons cliffhanger.

3. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" har endnu ikke fået en premieredato, men vi ved, at alle optagelser er i kassen, og at de nye afsnit warper ind på vores fladskærme engang i 2025.

Husk i øvrigt, at Moovy og FORMAT Biograf for 3. år i streg afvikler "Star Trek"-festival den 28. september. Her kan du bl.a. se et afsnit af netop "Star Trek: Strange New Worlds" på det store lærred. Læs mere og book billetter her.

Se det omtalte klip her:

Kommentarer

Kaptajn Pike og Co. forvandles til logiske vulcans i første festlige klip fra "Star Trek: Strange New Worlds": Sæson 3

  • 0

    Langetid siden jeg har ventet på en ny sæson, dette er jo tæt på en sublim trailer. Mine øre er  klart spidset

    Jimbo29-07-24 23:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen