"Star Wars"-serien "Skeleton Crew" med Jude Law får premieredato – se de nye billeder

Det næste eventyr fra den fjerne galakse udkommer til december.

Lucasfilm har længe haft en "Star Wars"-serie med titlen "Skeleton Crew" i støbeskeen.

Her følger vi fire børn, der gør en mystisk opdagelse på deres hjemplanet for herefter at komme på afveje i galaksen. I bestræbelserne på at komme sikkert hjem støder flokken på både venner og fjender i et eventyr, der overgår børnenes vildeste fantasi. Handlingen finder sted efter begivenhederne i "Jedi-ridderen vender tilbage" – i samme periode som "The Mandalorian" og "Ahsoka". 

Se også: Moovy TV: "The Mandalorian"-interview med Jon Favreau

Rollelisten prydes bl.a. af selveste Jude Law, og nu har Lucasfilm ud over en stak nye billeder fra serien, som kan ses herunder, også afsløret den nye føljetons premieredato på Disney+. "Star Wars"-fans skal således sætte kryds i kalenderen den 3. december

"Star Wars: Skeleton Crew" er allerede blevet sammenlignet med Richard Donner og Steven Spielbergs klassiske familiefilm "Goonierne", så vi befinder os altså umiddelbart i den lidt lysere "Star Wars"-ende. 

Vi satser på, at seriens første trailer er lige på trapperne, så vi kan blive endnu klogere på, hvad vi har i vente i "Star Wars: Skeleton Crew". De omtalte billeder kan ses her:

Kommentarer

"Star Wars"-serien "Skeleton Crew" med Jude Law får premieredato – se de nye billeder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen